Maagverkleining.info is samengesteld door mensen die op hun vakgebied graag willen bijdragen aan goede informatievoorziening voor mensen die een maagverkleining overwegen of hebben gehad. Expertise vanuit het ziekenhuis, vanuit voedings- en bewegingsdeskundigen en ervaringsdeskundigen. We doen dit op vrijwillige basis. Advertenties zorgen ervoor dat we de site kunnen onderhouden en soms wat extra’s kunnen doen voor iedereen die zijn/haar tijd in Maagverkleining.info steekt.

Wil jij bijdragen? Je bent van harte welkom! Doe ons maar een voorstel: redactie@maagverkleining.info

Wie werken mee aan Maagverkleining.info

Willeke

Willeke van den Heuvel, 50 jaar, echtgenote, moeder van 2 tieners, ondernemer en eigenaar van een kiwi (gastric bypass) sinds maart 2018. Ik vind het belangrijk om informatie te verzamelen en door te geven. Het liefst met andere ervaringsdeskundigen. Dit doe ik via mijn boek 'Banaan of kiwi, alles wat je wilt weten over maagverkleiningen' en via deze website.

Bekijk alles
Jeanette

Jeanette Culinette, food- en wijnblogger avant la lettre met een passie voor kookboeken. Jeanette schrijft kookboekrecensies voor Kookboekennieuws, blogt over lekker eten en zit in het traject voor een maagverkleining.

Bekijk alles
Redactie

De redactie van Maagverkleining.info bestaat uit verschillende betrokkenen: ervaringdeskundigen en medisch specialisten.

Bekijk alles
Thea de Velde Harsenhorst

Mijn naam is Thea de Velde Harsenhorst, 35 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters.
Ik ben imagocoach en ik zorg ervoor dat vrouwen iedere dag met een sterk en zeker gevoel over hun uitstraling hun huis verlaten. Want ze weten dat de kleding, kleur en accessoires die ze dragen past bij hun figuur, wie ze zijn en wat ze willen uitstralen!

Bekijk alles
Desirée Marsman

Desirée Marsman is mindset- en voedingsspecialist. Ze heeft een praktijk in Delft waar ze mensen helpt de regie te krijgen op hun eetgedrag.
Daarbij is haar visie dat je gewoon alles kan eten. Ook is ze regelmatig te vinden in het bedrijfsleven voor presentaties en lezingen.

Bekijk alles
Kirsten Beukenhorst

Kirsten heeft eerst een maagband gekregen en daarna een ds. Zij helpt Maagverkleining.info met het opzetten en onderhouden van het forum.

Bekijk alles
Michiel Mulder

Michiel helpt mensen met het in beweging komen. Met hele praktische oefeningen die je vanuit huis kunt doen.

Bekijk alles

Deze website maakt gebruik van cookies tbv statistiek en marketing doeleinden. Prima hoor! Waarom?

error: We houden er niet van als onze gegevens worden gekopieerd.