Bewegen na een maagverkleining

Bewegen na een maagverkleining is belangrijk om stabiel je gewicht te verliezen. Maar hoe kom je in beweging als je sporten niet leuk vindt? Door iets te vinden wat je leuk vindt! Dan hou je het het langste vol.

Speciaal voor Maagverkleining.info maakte Michiel Mulder een videoreeks met bewegingsoefeningen. In slechts 5 minuten tijd kun jij ook in beweging komen. Gewoon thuis, in jouw tempo, op jouw manier.

Bewegen na een maagverkleining

Bewegen is belangrijk om te doen, zeker na een maagverkleining. Maar hoe kom je in beweging als je dat misschien niet gewend bent?

Kom in beweging met Michiel

Michiel Mulder is thuisfitcoach bij Leefstijlonline.nl. Speciaal voor Maagverkleining.info maakt Michiel een reeks met videolessen om in beweging te komen, voor of na je maagverkleining. Oefeningen die je in 5 minuten per dag kunt doen! Waarvoor je niet naar de sportschool hoeft, maar gewoon lekker thuis kunt uitvoeren.

De lessen zijn op jouw eigen tempo te volgen: kan je Michiel’s tempo niet aan? Geen probeem, doe de oefeningen op je eigen tempo. En je zult zien: na verloop van tijd gaan ze steeds makkelijker.

Het excuus: ik heb geen tijd is dus nu echt voorbij! Slechts 5 minuten per dag voor een fittere jij! Succes

Deze website maakt gebruik van cookies tbv statistiek en marketing doeleinden. Prima hoor! Waarom?

error: We houden er niet van als onze gegevens worden gekopieerd.